Human Rights Activities in Iran
بيانيه ها
گزارشات
زندانيان
انتشارات
انتشارات زندان
کمپين
درباره ما
تماس با ما
ٍEnglish
::
::
::
::
::
::
::
::
::
گزارشات :
>>
زندانيان :
درباره ما :
انتشارات :
انتشارات زندان :
>>
>>
>>
>>
<<
<<
<<
<<
>>
<<
<<
<<
<<
کليه حقوق اين سايت محفوظ مي باشد
استفاده از مطالب اين سايت با ذکر منبع مجاز ميباشد و هر گونه دخل و تصرف در مطالب ممنوع مي باشد
بخش هاي ديگر :
عدم درمان زندانيان گوهردشت پس از هجوم وحشيانه
Tel : 02188061309 | Fax : 1-586-816-0537 | Email : Info@Hra-Iran.Org
پس از حمله و هجوم پاسداران گارد ويژه و تعدادي از زندانيان عادي که به تحريک مسئولين زندان بر عليه زندانيان سياسي در زندان گوهر دشت صورت گرفت که در اثر اين حمله زندانيان سياسي به شدت مجروح شدند . مسئولين زندان از درمان آنها خودداري مي کند .
يکي از مجروح شدگان که وضعيت او وخيم مي باشد به نام آقاي بهروز جاويد تهراني که تعدادي از دندان هايش شکسته و صورتش 17 بخيه خورده است و دچار خونريزي مي باشد . همچنان در سلول خود نگهداري مي شود و مسئولين زندان از درمان او خودداري مي کنند .
لازم به يادآوريست که بهروز جاويد تهراني زمان دستگيري به مدت چهار ماه در سلول هاي انفرادي بند مخوف 209 اوين بسر برد در آنجا فردي به نام سعيد شيخان سر بازجويي وزارت اطلاعات به سر او ضربه شديدي وارد کرد که در اثر اين ضربه بينايي خودش را تا حد زيادي از دست داد و دچار سر درد هاي شديد و حالت سرگيجه گرديده و تا به حال از درمان او خودداري شده است .
مسئولين قضائيه رژيم تا کنون چندين پرونده بر عليه بهروز جاويد تهران ساخته اند و همچنان اين پرونده ها را باز نگه داشته اند .
فعالان حقوق بشر در ايران مسئوليت حفظ جان زندانيان سياسي در ايران بر عهده رژيم جمهوري اسلامي مي داند . و از تمامي سازمان هاي حقوق بشري مي خواهد عليه رژيم فشار وارد سازد که اعمال غير انساني را بر عليه زندانيان سياسي متوقف کند .
Human Rights Activists in Iran
Email : Info@Hra-Iran.org
Tel in Iran : 021 - 88061309
Fax in Iran : 021 - 88061309
Tel office : 1 - 310 - 598 - 3634
Tel office : 1 - 310 - 598 - 3986
Fax office :1 - 586 - 816 - 0537
فعالان حقوق بشر در ايران
به نام آزادي
تاريخ :1/8/85
شماره : 150 - 85