Human Rights Activities in Iran
بيانيه ها
گزارشات
زندانيان
انتشارات
انتشارات زندان
کمپين
درباره ما
تماس با ما
ٍEnglish
::
::
::
::
::
::
::
::
::
گزارشات :
>>
زندانيان :
درباره ما :
انتشارات :
انتشارات زندان :
>>
>>
>>
>>
<<
<<
<<
<<
>>
<<
<<
<<
<<
کليه حقوق اين سايت محفوظ مي باشد
استفاده از مطالب اين سايت با ذکر منبع مجاز ميباشد و هر گونه دخل و تصرف در مطالب ممنوع مي باشد
بخش هاي ديگر :
دستگيري ، ارعاب و تهديد خانواده زندانيان سياسي را محکوم مي کنيم
Tel : 02188061309 | Fax : 1-586-816-0537 | Email : Info@Hra-Iran.Org
رژيم جمهوري اسلامي از دير باز فشار بر خانواده هاي زندانيان سياسي را در دستور کار خود دارد و سعي دارد از طريق اين عمل زندانيان را وادار به توبه و يا عقب نشيني از خواسته هاي بحق خود کنند.
اين عمل غير انساني که در سالهاي 60 تا 67 در مورد اکثر زندانيان اجرا ميشد ، اکنون نيز در اشکال مختلف اجرا مي شود اخيرا مامورين وزارت اطلاعات براي اعمال فشار بيشتر بر احمد باطبي با ربودن همسر ايشان قصد دارند اين زنداني را در فشار هاي عصبي ناشي از اينگونه اعمال از پاي در آورند.
آقاي احمد باطبي که از بيماري هاي مختلف روحي و جسمي رنج مي برد و در روز هاي اخير نيز دوبار دچار تشنج و حمله عصبي شده است براي آزادي همسر خود از دست مامورين وزارت اطلاعات دست به اعتصاب غذاي نامحدود زده است که با شرايط جسمي و روحي اين زنداني تبعات جبران ناپذيري را در پي خواهد داشت .
بنظر مي رسد اين اقدامات در ادامه روندي است که موجب مرگ دو زنداني سياسي به نام هاي اکبر محمدي و ولي الله فيض مهدوي در زندان شده است.
فعالان حقوق بشر در ايران نسبت به وضعيت حاکم بر احمد باطبي شديدا اعلام نگراني مي کند و از کليه سازمان هاي حقوق بشري و ايرانيان آزاده مي خواهد به ياري زندانيان سياسي ايران بشتابند.
Human Rights Activists in Iran
Email : Info@Hra-Iran.org
Tel in Iran : 021 - 88061309
Fax in Iran : 021 - 88061309
Tel office : 1 - 310 - 598 - 3634
Tel office : 1 - 310 - 598 - 3986
Fax office :1 - 586 - 816 - 0537
فعالان حقوق بشر در ايران
به نام آزادي
تاريخ :5/12/85
شماره : 229 - 85