Human Rights Activities in Iran
بيانيه ها
گزارشات
زندانيان
انتشارات
انتشارات زندان
کمپين
درباره ما
تماس با ما
ٍEnglish
::
::
::
::
::
::
::
::
::
گزارشات :
>>
زندانيان :
درباره ما :
انتشارات :
انتشارات زندان :
>>
>>
>>
>>
<<
<<
<<
<<
>>
<<
<<
<<
<<
کليه حقوق اين سايت محفوظ مي باشد
استفاده از مطالب اين سايت با ذکر منبع مجاز ميباشد و هر گونه دخل و تصرف در مطالب ممنوع مي باشد
بخش هاي ديگر :
Tel : 02188061309 | Fax : 1-586-816-0537 | Email : Info@Hra-Iran.Org
Human Rights Activists in Iran
Email : Info@Hra-Iran.org
Tel in Iran : 021 - 88061309
Fax in Iran : 021 - 88061309
Tel office : 1 - 310 - 598 - 3634
Tel office : 1 - 310 - 598 - 3986
Fax office :1 - 586 - 816 - 0537
فعالان حقوق بشر در ايران
به نام آزادي
تاريخ :23/9/86
شماره : 480 - 86
بازداشت 5 تن از ياران بروجردي و انتقال وي به بند 209
بنا بر گزارشات رسيده آقاي آيت الله کاظميني بروجردي مدت 18 روز است که در بند 209 زندان اوين منتقل شده است و همزمان با انتقال وي به بند 209 ، پنج تن از ياران ايشان بازداشت و به اين بند منتقل شده اند . افراد بازداشت شده به همراه آقاي بروجردي به دليل فشار هاي وارده و بازداشت بي دليل ايشان دست به اعتصاب غذا زده اند .
بر اساس شنيده ها بعد از چند روز ايشان به حالت اغما به بيمارستان زندان انتقال داده شده اند و گفته شده كه شرايط ايشان رضايت بخش نمي باشد. ايشان که از ناراحتي هاي بسياري چون عوارض قلبي، فشار خون، پارکينسون، ديابت و ... رنج مي برند به دلايل نامشخصي به بند 209 منتقل شده اند. 1 نفر از ياران ايشان بعد از 6 روز حبس و اعتصاب غذا به دليل بيماريهاي مزمن آزاد شده اما 4 تن ديگر هنوز در شرايط نامشخصي به سر مي برند. متأسفانه عليرغم مراجعات پي در پي خانواده هاي اين افراد، جواب واضحي به اين اقدام داده نشده است.
افراد دستگير شده عبارتند از:
1-نرگس غفارزاده
2-مريم عظيمي
3-محمدرضا صادقي
4-محمد مهمان نواز
بازداشتگاه 209 که در حوزه زندان اوين قرار دارد متشکل از سلول هاي انفرادي مي باشد که بازداشت شدگان ما ها در شرايط بسيار سخت و غير انساني با فشار هاي روحي مختلف تحت انواع شکنجه ها قرار مي گيرد . افراد بازداشت شده در اين بند پس از اعمال فشار هاي غير انساني به کارهاي ناکرده اعتراف مي کنند.
لذا بدين وسيله ضمن اعلام نگراني نسبت به وضعيت بازداشت شدگان از سازمان هاي حقوق بشري براي نجات ايشان ياري مي طلبيم