Human Rights Activities in Iran
صفحه اصلي
بيانيه ها
گزارشات
زندانيان
انتشارات
انتشارات زندان
کمپين
درباره ما
تماس با ما
ٍEnglish
::
::
::
::
::
::
::
::
::
گزارشات :
>>
زندانيان :
درباره ما :
انتشارات :
انتشارات زندان :
>>
>>
>>
>>













<<
<<
<<


>>
<<

اساسنامه
مرامنامه
فرم عضويت
کليه حقوق اين سايت محفوظ مي باشد
استفاده از مطالب اين سايت با ذکر منبع مجاز ميباشد و هر گونه دخل و تصرف در مطالب ممنوع مي باشد
زندانيان سياسي
زندانيان عقيدتي
زندانيان امنيتي
زندانيان عادي
ليست ماهانه زندانيان
ليست ماهانه دانشجويان
ليست ماهانه اعدام
گزارش فصلي
نامه هاي زندان
مقالات زندانيان
بيانيه هاي زندانيان
اخبار زندان
بيانيه هاي مجموعه
بيانيه هاي مشترک
مصاحبه با رسانه ها
از ديگر نهاد هاي همراستا
بيانيه هاي مجامع حقوق بشري
کنوانسيون ها
گالري عکس
کمپين
بخش هاي ديگر :

Tel : 02188061309 | Fax : 1-586-816-0537 | Email : Info@Hra-Iran.Org
Human Rights Activists in Iran
Email : Info@Hra-Iran.org
Tel in Iran : 021 - 88061309
Fax in Iran : 021 - 88061309
Tel office : 1 - 310 - 598 - 3634
Tel office : 1 - 310 - 598 - 3986
Fax office :1 - 586 - 816 - 0537
فعالان حقوق بشر در ايران
به نام آزادي
تاريخ :6/10/86
شماره : 493 - 86
دانشجويان
زنان
کارگران
اصناف
روزنامه نگاران
اقليت هاي قومي
اقليت هاي مذهبي
اعمال فشار مضاعف بر زندانيان سياسي
بنا بر گزارشات رسيده آقاي ابوالفضل جهاندار فعال سابق دانشجويي به اندرزگاه 7 زندان اوين تبعيد شد.
آقاي ابوالفضل جهاندار فعال سابق دانشجويي که از شهريور ماه  سال گذشته تا کنون در زندان اوين بسر مي برد به دليل آنچه که عدم رعايت قوانين زندان از سوي مسئولين زندان ناميده شده است به اندرزگاه 7 سالن 4 زندان اوين انتقال يافت . آقاي جهاندار به تحمل 5/3 سال حبس تعزيري محکوم شده است .

همچنين گزارشاتي از اعمال فشار بر ساير زندانيان سياسي نيز از زندان هاي اوين و گوهردشت حکايت دارد که پس از انتشار کتاب لانه فساد به طرز فزاينده اي رو به افزايش است به طوري که در زندان اوين در ملاقات زندانيان با خانواده ها بازرسي بدني به شدت انجام مي گيرد و در زندان گوهردشت نيز محدوديت تماس هاي تلفني براي تبعيديان اخير اوين نيز همچنان برقرار است.

در اين بين مسئولين زندان گوهردشت از بيماري هاي جسمي يک زنداني به نام دکتر علوي جدايي که به دليل رياست کانون نخبگان ايران در زندان بسر مي برد سوئ استفاده مي کنند و براي اعمال فشار بر اين زنداني از انتقال وي به بيمارستان خودداري کرده اند.

طبق نظر کمسيون پزشکي آقاي دکتر علوي براي درمان بيماري قلب مي بايست در بيمارستاني در کرح تحت درمان قرار ميگرفت که تا کنون با مخالفت مسئولين زندان اين امر ميسر نشده است .

فعالان حقوق بشر در ايران اعمال فشار هاي مضاعف بر زندانيان سياسي را به شدت محکوم مي کند و خواهان رعايت حقوق زندانيان سياسي در چارچوب قوانين بين المللي مي باشد.