Human Rights Activities in Iran
صفحه اصلي
بيانيه ها
گزارشات
زندانيان
انتشارات
انتشارات زندان
کمپين
درباره ما
تماس با ما
ٍEnglish
::
::
::
::
::
::
::
::
::
گزارشات :
>>
زندانيان :
درباره ما :
انتشارات :
انتشارات زندان :
>>
>>
>>
>>













<<
<<
<<


>>
<<

اساسنامه
مرامنامه
فرم عضويت
کليه حقوق اين سايت محفوظ مي باشد
استفاده از مطالب اين سايت با ذکر منبع مجاز ميباشد و هر گونه دخل و تصرف در مطالب ممنوع مي باشد
زندانيان سياسي
زندانيان عقيدتي
زندانيان امنيتي
زندانيان عادي
ليست ماهانه زندانيان
ليست ماهانه دانشجويان
ليست ماهانه اعدام
گزارش فصلي
نامه هاي زندان
مقالات زندانيان
بيانيه هاي زندانيان
اخبار زندان
بيانيه هاي مجموعه
بيانيه هاي مشترک
مصاحبه با رسانه ها
از ديگر نهاد هاي همراستا
بيانيه هاي مجامع حقوق بشري
کنوانسيون ها
گالري عکس
کمپين
بخش هاي ديگر :

فعالان حقوق بشر در ايران
به نام آزادي
تاريخ :16/12/86
شماره :623 - 86
دانشجويان
زنان
کارگران
اصناف
روزنامه نگاران
اقليت هاي قومي
اقليت هاي مذهبي
سه خبر از فعالان سياسي کرد
- زنداني سياسي هوشنگ بادوزاده‌ پس از آنکه‌ به‌ همراه يکي ديگر از زندانيان به‌ نام هوال احمد به‌ نماينده‌گي از زندانيان سياسي زندان اروميه نسبت به‌ تداوم فشار و انتقال دادن زنداني سياسي ديگري به  نام هوال علي به نقطه اي نامعلوم در تاريخ 3/12/86  اعتراض کرده‌ و در پاسخ به اين اعتراض خودشان نيز به‌ مکان نامعلومي برده‌ شده‌ بودند سرانجام پس از 8 روز شکنجه‌ به‌ زندان عمومي برگردانده‌ شده‌ است ، وي در اين باره عنوان داشته است که‌ وي را در طي هشت شبانه و روز و‌ تا حد بيهوشي و اغما کتک زده‌اند و مورد شکنجه قرار داده اند از شکنجه گران ، وي جعفري و پورحين الله از مسئولين حفاظت زندان اروميه را مشاهده نموده است، همچنين وي در طول اين مدت در انفرادي بوده‌ است ، بادو زاده ‌اعلام نموده است بخاطر اين روند شکايت خواهد کرد و اگر به‌ شکايتهاي وي پاسخ داده‌ نشود وي دست به‌ اعتصاب غذا تا زمان مرگ خواهد زد ، شايان ذکر است همچنان از سرنوشت هوال احمد و هوال علي از اعضاي حزب زحمتکشان ترکيه که تبعه ترکيه نيز ميباشند خبري در دست نيست .

- خبر رسيده ديگر حاکي از آن است که از
سوي دادگاه انقلاب مهاباد در طي روزهاي گذشته‌ دو نفر به‌ نامهاي يوسف آذرنگ  و فرهاد حيدريان ، به‌ اتهام اينکه‌ در روز 2 بهمن به‌ مناسبت شصت و دومين سالروز تاسيس جمهوري کردستان در مهاباد بر مزار قاضي محمد و در کنار پرچم کردي عکسي گرفته‌ بودند را به 6 ماه حبس تعليقي به مدت 3 سال محکوم نمود.

- همچنين زنداني سياسي عارف
عبدالله زاده كه در بند 2 زندان سقز به سر مي برد ودر حال گذراندن حبس 3 سال نيم به اتهام همكاري با احزاب سياسي وخروج از مرز ميباشد . در زندان به بيماري سرع مبتلا گرديده است ، هر چند تحمل زندان براي وي از سوي پزشکي قانوني وشوراي پزشکي زندان خطرناک تشخيص داده شده است اما زندان حاضر به رسيدگي پزشکي به وي نميباشد و مداوا را تنها در حد امکانات بهداري محقر زندان سقز اعلام نموده است.نامبرده در وضعيت نامساعد جسمي وروحي به سر ميبرد.
Tel : 021 - 27859131 | Fax : 1-586-816-0537 | Email : Info@Hra-Iran.Org