Human Rights Activities in Iran
صفحه اصلي
بيانيه ها
گزارشات
زندانيان
انتشارات
انتشارات زندان
کمپين
درباره ما
تماس با ما
ٍEnglish
::
::
::
::
::
::
::
::
::
گزارشات :
>>
زندانيان :
درباره ما :
انتشارات :
انتشارات زندان :
>>
>>
>>
>>













<<
<<
<<


>>
<<

اساسنامه
مرامنامه
فرم عضويت
کليه حقوق اين سايت محفوظ مي باشد
استفاده از مطالب اين سايت با ذکر منبع مجاز ميباشد و هر گونه دخل و تصرف در مطالب ممنوع مي باشد
زندانيان سياسي
زندانيان عقيدتي
زندانيان امنيتي
زندانيان عادي
ليست ماهانه زندانيان
ليست ماهانه دانشجويان
ليست ماهانه اعدام
گزارش فصلي
نامه هاي زندان
مقالات زندانيان
بيانيه هاي زندانيان
اخبار زندان
بيانيه هاي مجموعه
بيانيه هاي مشترک
مصاحبه با رسانه ها
از ديگر نهاد هاي همراستا
بيانيه هاي مجامع حقوق بشري
کنوانسيون ها
گالري عکس
کمپين
بخش هاي ديگر :

فعالان حقوق بشر در ايران
به نام آزادي
تاريخ :21/12/86
شماره :638 - 86
دانشجويان
زنان
کارگران
اصناف
روزنامه نگاران
اقليت هاي قومي
اقليت هاي مذهبي
انتقال پيمان پيران ، بهزاد باقري و علي کانتوري به زندان
بر اساس آخرين گزارشات دريافتي
پيمان پيران ، بهزاد باقري و علي کانتوري سه تن از فعالان دانشجويي آزاديخواه برابري طلب صبح امروز از بازداشتگاه 209 به قرنطينه زندان اوين منتقل گرديدند .
اين سه فعال دانشجويي که بيش از 4 ماه است در بازداشت نيروهاي امنيتي به سر ميبرند صبح امروز بعد از ماهها شکنجه و تحمل سلولهاي انفرادي جهت احتمالاً انتقال به بند عمومي زندان به قرنطينه منتقل شده اند . گزارشات موثق بالاخص اظهارات خانواده پيران حاکي از آسيب ديدگي شديد کتف و پاي راست پيمان پيران ميباشد . شکنجه هاي اعمال شده بر روي اين دانشجويان جهت اخذ اعترافات مورد نياز دستگاه امنيتي و ايجاد جو رعب و وحشت در ميان فعالان دانشجويي ميباشد.
اين انتقال در حالي است که دستگاه قضائي-امنيتي اقدام به تعيين قرارهاي سنگين وثيقه به عبارت بهروز کريمي زاده 300 ميليون تومان و پيمان پيران 80 ميليون توملن نموده است . مجموعه فعالان حقوق بشر در ايران بدينوسيله نگراني عميق خود را نسبت به سلامتي جسمي اين دانشجويان دربند اعلام و خواستار رسيدگي پزشکي بالاخص به وضعيت تاسف آور آقاي پيران ميباشد.

Tel : 021 - 27859131 | Fax : 1-586-816-0537 | Email : Info@Hra-Iran.Org