احضار چهار دانشجو به کمیته انضباطی دانشگاه شیراز مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
چهارشنبه ، 4 دی 1387 ، 07:11

 (احضار چهار دانشجو به کمیته انضباطی دانشگاه شیراز)

روزگذشته ، شنبه مورخه 23 آذرماه ، چهار تن  از فعالین دانشجویی دانشگاه شیراز به کمیته انضباطی احضار شدند. حمداله نامجو،سعید خلعتبری ،آرش روستایی و هادی الم لی  در پی برگزاری تریبون آزاد به مناسبت روز دانشجو در 18 آذر به کمیته انضباطی دانشگاه شیراز احضار شدند

.این احضار ها در حالی صورت گرفته که حراست دانشگاه  شیوه های مختلفی را برای جلوگیری از برگزاری مراسم 18 آذر به کار گرفته بود . یک هفته  قبل از برگزاری  مراسم روز دانشجو در پی اعتراضات دانشجویان به مسموم شدن بیش از 200 دانشجو، تعدادی از دانشجویان به حراست احضار شدند و حراست دانشگاه شیراز دانشجویان را تهدید نموده بود که اگر در روز دانشجو برنامه ای داشته باشند  دانشگاه و نهاد های بیرون دانشگاه با دانشجویان برخورد خواهند کرد.
همچنین یک روز پیش از برگزاری مراسم روز دانشجو دوباره تعدادی از دانشجویان به حراست احضار و به شیوه های مختلفی تهدید شدند، دانشجویان می گویند این تهدید ها محدود به احضار به حراست نبود بلکه  با تماس های تلفنی و پیامک های پی در پی سعی در ارعاب دانشجویان و منصرف کردن آنها از برگزاری روز دانشجو را داشتند.
دانشجویان احضار شده از منتقدین و فعالین سیاسی می باشند که تاکنون بارها به اداره اطلاعات شیراز و کمیته انضباطی دانشگاه  احضارشده اند و برای این دانشجویان احکام قطعی کمیته انضباطی صادر ودرحال اجراست.

 
 
   

Copyright © 2010 Human Righs Activists In Iran . All Rights Reserved
 تمامی حقوق این سایت برای مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران محفوظ است