برد مشاوران

آشنایی با برد مشاوران

برد مشاوران مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران شاخصه ای از تجربه گرایی و ایمان گروه به خرد جمعی محسوب میشود که با توجه به فرامرزی بودن مسئله حقوق بشر در جهان این امکان را به گروه می دهد تا از حضور فعالان مختلف از اقصی نقاط دنیا با سوابق درخشان و تجربه موفق و غنی در زمینه های مختلف مربوط به حقوق بشر استفاده کند و از این طریق اطمینان حاصل کند از تعامل موثر‌تر وشفاف‌تر “مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران” با جامعه ایرانی، رسانه‌ها وسازمانهای مدافع حقوق بشری، اطلاع رسانی حرفه‌ای‌تر و هم چنین سیاست گذاری و تصمیم گیری بهتر در رابطه با اهداف انسانی و سازمانی کوتاه مدت و بلند مدت خود.
در ذیل هموطنان گرامی میتوانند اطلاعات مربوط به مشاوره دهندگان به این تشکل را که اختصارا “برد مشاوران” خوانده میشود مطالعه نموده و با همکاران این نهاد بیشتر آشنا شوند.
برای اطلاعات و آشنایی بیشتر با گروه بنگرید به “آشنایی با مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران”

 

برایان کورین

معرفی: برایان کورین، حقوقدان و وکیل سر‌شناس اهل آفریقای جنوبی است، وی در سال ۱۹۹۴ توسط نلسون ماندلا، رئیس جمهور وقت و چهره سر‌شناس مبارزه با آپارتاید به ریاست «کمیته حسابرسی زندان‌ها» در آن کشور گماشته شد، وی در ایجاد «کمیسیون حقیقت و آشتی» ایفای نقش کرده است، کمیسیونی که می‌کوشید پس از سقوط رژیم آپارتاید بابت نقض حقوق بشر در آن دوره از عاملان آن به نفع قربانیان دادستانی کند، آقای کورین همچنین در ۱۹۸۷ مرکز «حقوقدانان برای حقوق بشر» را تاسیس کرد و به مدت هشت سال مدیریت آن را برعهده گرفت. وی در سال ۱۹۹۴ نماینده (IMMSA) بعنوان یک میانجی برای صلح بین المللی شد،
وی رئیس کمیسیون عفو و بخشودگی ایرلندشمالی همچنین میانجی صلح مابین گروه جدایی طلب باسک و دولت اسپانیا بوده است، آقای کورین علاوه بر آفریقای جنوبی در بسیاری از کشورهای دیگر از جمله ایالات متحده آمریکا، ایرلند شمالی، انگلستان، باسک، اسپانیا، فرانسه، اسرائیل، فلسطین، ترکیه، سریلانکا، رواندا، اتیوپی، نامیبیا، مالاوی، ماداگاسکار و لیبریا کار کرده است.
وی پس از ۳۵ سال فعالیت بی‌وقفه در زمینه حقوق بشر هم اکنون با انبوهی از دانش و آگاهی مدیریت «برنامه بین المللی آفریقای جنوبی-واشنگتن برای خدمات و رهبری» را عهده دار است.

 brian-currin

دکتر سیما سمر

معرفی: دکتر سیما سمر، پزشک و فعال حقوق بشری اهل افغانستان است، وی نخستین وزیر امور زنان افغانستان محسوب میشود، دکتر سمر در حال حاضر رئیس کمسیون مستقل حقوق بشر افغانستان است و از سال ۲۰۰۵ میلادی، به عنوان گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد وضعیت حقوق بشر در سودان مشغول به کار است.
خانم سمر همچنین بنیانگذار ســازمان شــهدا، یکی از پر سابقه‌ترین نهادهای امدادرسانی غیر دولتی در افغانستان است و در زمینه‌های، تدارک مراقبت‌های بهداشتی به زنان و دختران در افغانستان و آموزش کارکنان پزشکی فعالیت می‌کند.
او تا کنون جایزه‌های بین‌المللی بسیاری دریافت کرده است. از مهم‌ترین جوایز دریافتی توسط سیما سمر باید به جایزه «Best Civilian Officer»، از طرف ریس جمهور فرانسه، جایزه «زنان سال» در واشنگتن، جایزه «Global Leaders for Tomorrow»، از طرف مجتمع اقصادی جهان در سویزرلند اشاره کرد، همچنین دکتر سمر دوباره نامزد جایزه صلح نوبل و نیز برنده جایزه «نوبل آلترناتیو» در سال ۲۰۱۲ شده است.
بنگاه آسیای مرکزی و جنوب، سیما سمر را به عنوان یکی از ۱۰ زن بانفوذ در جنوب و مرکز آسیا در سال ۲۰۱۳ انتخاب کرد.

 sima-samar

میشل کرومارتی

معرفی: میشل کرومارتی در زمان ریاست جمهوری جورج دبلیو بوش توسط وی به مدت شش سال در «کمیسیون ایالات متحده برای آزادی بین المللی مذاهب» (USCIRF) منصوب و در انجا دو بار به عنوان رئیس انتخاب شد. این کمیسیون در رابطه با نقض آزادی های اندیشه و بیان و مذهب در کشورهای مختلف تحقیق میکند و راهکارهایی را برای صیانت از این حقوق اساسی به رئیس جمهور، وزیر خارجه و کنگره ارایه می کند.
آقای کروماتی فارق التحصیل دانشکده کونانت بوده و مدرک کار‌شناسی ارشد در رشته عدالت از دانشگاه امریکن یونورسیتی در واشنگتون دریافت کرده است. وی هم اکنون معاونت «مرکز اخلاق و سیاست» را بر عهده دارد.
از آقای کروماتی تاکنون کتب، تالیفات و مقالات متعددی در زمینه مذاهب، اخلاق و آزادی‌های مذهبی منتشر شده است.

 Michael-Cromartie

دکتر فرهاد ثابتان

معرفی: فرهاد ثابتان، اقتصاد‌دان و فعال حقوق بشر است، وی مدت هفت سال است که در دانشگاه دولتی کالیفرنیا اقتصاد تدریس می‌کند و مدت بیش از پانزده سال است که به عنوان محقق اقتصادی در بخش‌های خصوصی و عمومی مشغول به فعالیت می باشد. آقای ثابتان در حال حاضر سخنگوی جامعه بین المللی بهائیان در ایالات متحده است و از این رهگذر دست کم مدت سیزده سال است که در مسائل حقوق بشری و رسانه‌ای فعالیت حرفه‌ای دارد.

 Farhad-Sabetan

طاهر ائلچی (در سال ۲۰۱۵ ترور شد)

معرفی: طاهر ائلچی وکیل دادگستری و رئیس فعلی کانون وکلای شهر دیاربکر ترکیه است وی در بسیاری از دعواهای حقوقی مهم در ترکیه وکالت قربانیان را در دادگاه های داخلی کشور ترکیه و دادگاه حقوق بشر اروپا برعهده داشته است.
آقای ائلچی مشارکت در تاسیس گروه حقوق بشری (TIHV)، عضویت در اتحادیه کانون وکلای ترکیه و عضویت در مرکز حقوق بشر ترکیه را نیز در کارنامه حرفه ای خود دارد.

 Tahir-Elci

دکتر علی الیامی

معرفی: دکتر علی الیامی مدیر اجرایی و بنیانگذار مرکز دموکراسی و حقوق بشر در عربستان سعودی است که با گروه‌ها و سازمان‌های مختلفی از جمله سازمان عربی برای حقوق بشر در قاهره مصر، موسسه سعودی در واشنگتن، کمیته خدمات دوستان امریکایی و سازمان‌های دیگری در رده‌های مسئولیت همکاری نموده است. دکتر الیامی را متخصص در مورد وضعیت حقوق بشر در کشورهای عربی خاورمیانه و شمال آفریقا می‌دانند، او درباره حقوق بشر در عربستان سعودی در حضور انجمن حقوق بشر کنگره آمریکا ایراد شهادت کرده است.
دکتر الیامی همچنین، کنفرانس‌ها و نشست‌های متعددی را در مورد عربستان سعودی، وضعیت حقوق بشر و سیاست‌های حاکم بر آن و تأثیر آن بر شهروندان شبه جزیره عرب، مردم خاورمیانه و جامعه بین الملل سازمان داده یا مدیریت کرده است. از حضور و آراء او در کنفرانس‌های بسیاری در ایالات متحده، لندن، مصر، سودان و اسرائیل استفاده شده است.

 dr-ali-alyami

شانر یورداتپن

معرفی: شانر بورداتین، آهنگساز، ترانه سرا و نویسنده ترکیه ای است، که پس از کودتای نظامی در ترکیه مدت ۱۱ سال را در تبعید گذرانده است، وی دبیر کل سابق جامعه هنرمندان دمکراتیک ترکیه، برنامه ریز غیر رسمی گروه «ابتکار آزادی بیان» است. این گروه متشکل از جوانان برای کمک به کسانی است که به خاطر آزادی بیان آزار و اذیت شده‌اند.
یورداتپن، ۴۶ کتابچه و ۱۲ کتاب در زمینه آزادی بیان منتشر کرده است. وی در سال ۲۰۰۲ یکی از سه ناظر سازمان دیدبان حقوق بشر در کشور ترکیه بوده است.
در حال حاضر او همکار در پروژه ای نوین به نام “محافل کوچک استانی” است که حرکتی برای ایجاد گفتگو بین گروههای گفتگوگر متشکل از شهروندان برای بررسی و گفتگو درباره مطالبات واقعی بصورت ماهانه با نمایندگان مجالس و شهرداران است می باشد.

saner-yurdatepen

ژوانه میشل

معرفی: ژوانه میشل، روزنامه نگار و مسئول میز ایران سازمان “جهانی امن برای زنان” است، سازمان متبوع خانم میشل برنده جوایز متعدد بین المللی در مورد حرکت های چند فرهنگی برای عدالت اجتماعی و برابری است، خانم ژوان میشل در این سازمان و همراستا با سیاست های آن می کوشد بصورت برجسته با توانمند سازی زنان از طریق ترویج ابتکارات مردمی به ظلم و ستم اجتماعی پایان دهد. وی در یکی از گفتگوهای رسانه ای خود میگوید؛ “بر این باورم که تغییرات اساسی در مورد حقوق بشر بایستی در قلب ملت های ما بوجود آید. من در زمینه حقوق زنان در خاورمیانه و به خصوص در ایران با سازمان جهان امن فعالیت می کنم. اهدافم توانمند سازی زنان در همه جای دنیاست تا نه تنها وضعیت زنان بهبود یابد، بلکه جامعه به عنوان یک مجموعه کلی نیز در نهایت به بهشت برابری تبدیل شود که همه ما آرزومند آن هستیم”.

 Joanne-Michele

در صورت نیاز برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه با مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران از طریق فُرم ذیل تماس حاصل نمایند.

    نام شما (الزامی)

    ایمیل شما (الزامی)

    موضوع

    پیام شما